immunerősítő időseknek

Immunerősítő időseknek védelem gyanánt

Sokan nem is tudják, hogy az immunrendszer szó, mit takar. Hallunk arról, hogy kell immunerősítő időseknek és gyerekeknek, meg úgy általában mindenkinek egyaránt, de vajon mi az immunrendszer? Nem egy szerv és nem is olyan, mint a lelkünk. A fehérvérsejtek az immunrendszert alkotják, keringenek a vérben. Ehhez tartozik a nyirokrendszer, ami az egész védelmét szolgálja. Ha ez meggyengül, akkor megbetegszünk és enyhül a testünk védekezőképessége. Az immunerősítő időseknek javallott, de nem csupán nekik.

Ők azért kell alkalmazzanak ilyet, hogy az antioxidánsok, amelyek a kor előrehaladásával egyre kevesebb a testükben, pótolják és így védelmezzék a szervezetüket. A legjobb ilyen szerek, amelyek segíthetnek, természetesek és antioxidánsokkal telítettek, mert ez utóbbi meggátolja a káros dolgokat, amelyek a szervezetünkre vannak hatással. A legjobban ajánlott immunerősítő időseknek és kortól függetlenül mindenki másnak is, a gyümölcsökből nyert kivonatok, koncentrátumok, amelyek ezek tele vannak növényi antioxidánsokkal.

Polifenolok a káros ráhatásokkal szemben

Egy érdekes dolog, amiről sokan talán nem tudnak. A polifenolok igen kedvező befolyással vannak az emberi testre. Rendben, de mik ezek? Olyan hatóanyagok, amelyek a növényekben természetesen megtalálhatóak és legfontosabb tulajdonságuk, hogy gátolják az oxidációt, vagyis a testünkben lévő káros szabadgyököket nem engedik megtelepedni. A polifenolok erősek és sok testrészünkre vannak kedvező hatással. Például megelőzik a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, az érelmeszesedést, szabályozzák a koleszterinszintet és még az elhízás ellen is dolgoznak.

Némelyik fajta rákbetegség ellen is hatásos, ha alkalmazunk ilyet, megvéd eme rossz nyavalya kialakulásától. Kísérletekkel be is mutatták, hogy ezen vegyületek egészségre gyakorolt hatásai fantasztikusak. A legjobb, ha beszerzünk olyan gyümölcsből nyert kivonatot, amiben a polifenolok az előbbi módokon erősítik az immunrendszert, így védekezve a káros dolgoktól, betegségektől. Ha mindennap szedjük ilyet, nem lehet gond, semmilyen kórság nem mer majd kikezdeni velünk.