iphone 11 tok

Az iPhone 11 tok megtérülő befektetés

Amikor a drága telefon zuhan lefelé, nagyon kellemetlen pillanat. Az iPhone 11 tok átfogó védelmet nyújt a drága készüléknek. A folyékony szilikon tok 4 élt fed le és megerősített mikroszálas belsővel rendelkezik és 1 mm megemelt szélekkel a képernyő, meg a kamera körül. Mindezek hatékonyan csökkentik az esések hatását és ellenállnak a kopásnak, a karcolásoknak. Ez a puha védőburok az iPhone készülékhez kiváló minőségű szilikonból készült, ami tartós, szívós és kényelmes, ráadásul sima tapintással rendelkezik.

A különböző igényekhez 20 szín áll rendelkezésre az iPhone 11 tok széles választékában. A vékony szilikon tökéletesen kompatibilis az említett készülékkel és jól illeszkedik a testre, a gombokra és az ívekre, így biztosítva az érzékeny érintést, a könnyű hozzáférést. Támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell erőfeszítéseket tenni a védőburkolat eltávolítására, amikor tölteni kell a készüléket. A folyékony iPhone 11 tokról a por vagy szennyeződés könnyen letörölhető egy nedves rongyokkal. Az ujjlenyomat le látszik rajta és még vízálló is, így mindig tiszta marad a telefon a védelme alatt.

A Samsung a72 tok életet hosszabbít

A Samsung a72 tok átlátszó, ütésálló, vékony, kétszínű, puha TPU védőburkolattal ellátott, hogy a legkisebb veszélynek se legyenek kitéve a drága mobiltelefonok. Nagyon csekély súllyal rendelkezik. A Samsung a72 tok párnázott sarkai fokozott cseppvédelmet biztosítanak a véletlen leesések és egyéb balesetek esetén. Gondoljon bele, megéri kockáztatnia, hogy az új készülék egyik percről a másikra rommá váljon? Ugye, hogy nem?

A Samsung a72 tok megfelelt 6,6 láb magasságú esési teszteknek. A sarkok szintén megerősített gumival vannak párnázva. A képernyő szélei 1 mm-rel és a kamera széle 2 mm-rel megemelkedik, hogy megakadályozza a telefon képernyőjének karcolódását, így hatékonyan védi a készülék képernyőjét. Vásároljon védőburkot a telefonjára, mert ezzel megsokszorozhatja az élettartamát és nem kell rögtön szervizbe vagy a kereskedőhöz rohannia!