cukormentes sütemény

Cukormentes sütemény az egészségtudatos életmódért

Magyarországon is javában hódít a cukormentes trend, ami igazából nem is meglepő, hiszen a legtöbben szeretnének egészségesebben élni, megválni a plusz kilóktól és kiélvezni az ezzel kapcsolatos pozitívumokat. Persze mindez nem jelenti azt, hogy muszáj nemet mondani minden édességnek.

Sokak nagy örömére számos cukrászda készít olyan cukormentes sütemény fajtákat, amik édesek és már az első falat után mosolyt csalnak az ember arcára. Egyre többen hagyják el a cukrot, felfedezve azokat a finomságokat, amiket ezen alkotóelem nélkül is ki lehet élvezni.

A cukor nélküli élettel párhuzamosan, egyre több remek konyhai trükk indul útjára a neten, új alapanyagok és technológiák járják körbe a gasztro blogokat és magazinokat. Természetesen az online cukrászdák is felfigyeltek erre. A Prookies már régóta a cukormentes sütemény nagymestere, olyan ínyencségeket készítve és kínálva, amiknek kevesen tudnak ellenállni.

Egy percig sem szabad azt gondolni, hogy az édes alkotóelemet helyettesítő megoldások csakis az édesítőszerben merülnek ki. Egy kis kreativitással és tapasztattal a cukormentes sütemény természetes alapanyagokkal lesz édes és finom. Idesorolható a banán, az alma, a datolya, a kiwi, az eper vagy a mazsola.

16 szeletes Feketeerdő torta ára: nem drága ez a finomság

Ki ne szeretné a Fekete-erdő tortát, aminek az egyedi íze valóban páratlanná teszi ezt. A már említett Prookies cukrászdában, ami online felülettel is rendelkezik, a 16 szeletes Feketeerdő torta ára egyáltalán nem magas. Az ínyencség elkészítéséhez több féle recept található.

A cukrászok azt a receptet kedvelik, amelyik kevesebb cukrot és több természetes, kalóriaszegény alapanyagot tartalmaz. Azon kívül, hogy a 16 szeletes Feketeerdő torta ára kedvező, arról sem lehet elfeledkezni, hogy a sütemény íze fenséges és nagyban hasonlít, sőt, sokak szerint megegyezik a Schwarzwald több városában megkóstolt tortával.

A 16 szeletes Feketeerdő torta ára megtekinthető a prookies.hu oldalon, ahol az alapanyagokról is olvasni lehet. A finomság három csokis piskótából, állati eredetű tejszínből, az ismert schwarzwaldi cseresznye pálinkából és meggyből készül.