easyfix thermo roló

Easyfix Thermo roló a helyiség túlmelegedése ellen

Nem titok, hogy a helyiség túlmelegedésének problémájára sokan keresik a leghatékonyabb megoldást, ami elzárja a napsugarakat anélkül, hogy meleget engedne be. Az Easyfix Thermo roló feladata pontosan ez. Érdemes megjegyezni, hogy a fényáteresztő modellek nem rendelkeznek sötétítő tulajdonsággal. Alapvető különbségük ezekhez képest a fényáteresztés és a hősugárzás hatékony blokkolása. Más szóval, az Easyfix Thermo roló áttetsző, szemben a sötétítőkkel, amelyek 100%-ban elzárják a napfényt.

A modern vízszintes és függőleges redőnyök kiváló alternatíváivá váltak az ismerős hosszú szövet függönyöknek és tüllöknek. Ugyanakkor kombinálhatóak is velük vagy a dekoráció független elemei lehetnek. Mindegy melyik lehetőség mellett döntünk, abban biztosak lehetünk, hogy hibátlanul ellátják a funkciójukat. Ezek nem igényelnek összetett karbantartást, ráadásul az erkélyeken is használhatóak és a lehető leghosszabb ideig tartanak. Webáruházunk a kiváló minőségű Easyfix Thermo rolót megfizethető áron kapható.

Íme egy hely, ahol a függönyből nincs hiány

Az ablakdíszek jelentős szerepet játszanak az otthonok belsejében, hangulatot és kényelmet teremtenek. A legegyszerűbb lehetőség az, hogy ezeket készen vásároljuk meg. Azon kívül, hogy a függöny díszíti a szobát, elrejti a hibákat, vizuálisan bővíti a teret és hangulatosabbá teszi a helyiséget. A kialakításának meg kell felelnie a szoba általános stílusának és nem terhelheti túl a teret. Ha függönyt vásárolunk, figyelnünk kell a mintára és a szövetre, mert ez befolyásolja a helyiség természetes fényét.

A webshopunk a modern típusok széles választékát kínálja a nappalikba, a hálószobákba, a konyhákba és a gyerekszobákba. Az átlátszó tülltől kezdve a sötétítőkig, amelyek teljesen elzárják az utcáról érkező fényt, a kínálatunkban ebből a lakástextilből nincs hiány. A különféle színekből és a mintákból is sűrű a kínálatunk. Nálunk szintén megtalálhatóak a különböző anyagokból készült karnisok, amelyekre fel lehet akasztani és a rögzítéshez szükséges kiegészítők is.