Jön a grillszezon!

Ugye, milyen gyönyörűen süt kint a nap? Nem is tudom, hogy fogom ma teljesíteni a feladataimat, hiszen lehetetlen ellenállni a hívogató szép időnek. Én mondjuk, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon dolgozom és magam osztom be az időmet, így akár éjszaka is dolgozhatok, de azok, akik reggeltől estig dolgoznak, fix munkaidőben, biztosan nagyon várják már a hétvégét, hogy kiélhessék magukat a szabad levegőn.
Azt mondják a meteorológusok, hogy most már a napszemüveg fog kelleni a kabát helyett, így lehet szervezni a kerti partikat, kirándulásokat.
Én, személy szerint, azért nem vennék mérget arra, hogy minden bejön, amit mondanak, de bízom benne, hogy hideg már nem nagyon lesz, így a sátor bérlés mellett döntöttem, hogy biztonságosan tudjunk sütögetni, ne kelljen attól félnem, hogy elázik a buli. Ha kicsit hűvösebb is lesz, egy két pokróc megoldja a problémát, a sátorbérlés pedig teljesen megvéd az esőtől és széltől.
Hogy miről is beszélek, amikor a sátor bérlést emlegetem? Természetesen nem kis kirándulósátrakra gondolok, hanem arra a megoldásra, hogy egy nagy parti, vagy sörsátrat bérelek, amit a kertben fel tudok állítani és alatta tudunk bulizni. A sátorbérlés a legnagyobb ötlet, amit a kerti partikhoz valaha kitaláltak!