A határ a csillagos ég!

Ön is egyike azoknak, akik úgy találtak ide, hogy láttak az interneten pár olyan képet, mely azt mutatta meg, hogy milyen hihetetlen épületeket és helyiségeket lehet kialakítani a már használaton kívüli szállítmányozási konténerek újrahasznosításával?
Akkor bizony jó helyen jár, mert az egyedi konténer átalakítások valóban nagyon hangulatos eredményekre képesek, hiszen szinte csak a fantáziánk szab határt ezeknek a műremekeknek.
Láttunk már olyan egyedi konténer épületet, mely egy egész városi piacnak adott otthont, vagy akár futballstadion lett, de ha kisebben gondolkodunk, akkor készíthetünk medencét, műhelyet, irodát, vagy egy meglévő helyiségbe egy kis elszeparált zugot, mely lehetőséget teremt az elvonulásra.
Az ilyen egyedi konténer építmények, vagy helyiségek hosszú időn keresztül ellenállnak a természet erőinek, hiszen a sós vízi, akár több hónapos hajóutakra lettek tervezve és teherbírásuk hihetetlen nagy. Ez köszönhető az erős acélszerkezetnek és a különlegesen ellenálló bevonatoknak, melyekkel a felületét kezelték.
Amennyiben önnek is támadt egy jó kis egyedi konténer ötlete és szeretné megtudni milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére és mennyibe kerülne a kivitelezés, keressen mindet bizalommal, állunk rendelkezésére!