A robotporszívó helyettünk takarít

Napjaink rohanó világában nehéz folyamatosan rendet tartani az otthonunkban. Bármennyire is igyekszünk, valahogy soha nincs elég idő az alapos kitakarításra. Arról nem is beszélve, hogy a rend maximum 2-3 napig tart és minden kezdődik előröl. Az Electrolux robot gördülékenyen oldja meg ezt a problémát. Az igazán korszerű porszívó a legkisebb helyekre és sarkokba is könnyedén befér, ami a háromszögű formájának köszönhető. Mivel ez egy korszerű darab, rengeteget fejlesztették, hogy tökéletesen végezze el a munkáját.

Csupán annyi a dolga, hogy kiválaszt egy programot, majd a szerkezet útnak indul és a lakás minden szegletét kitakarítja. Az Electrolux robot akár mindennap bevethető, általában 40-60 percen keresztül működik és 2 órát igényel a feltöltése. Értelemszerűen akkumulátorral működik, valamint a zajszintje igen alacsony, ezért senkit sem fog zavarni. Az eszköznek a portartálya 0,7 litert bír el, ami igen nagynak nevezhető, ha figyelembe vesszük az apró készüléket.

Az Electrolux robot azon modern szerkezetek közé tartozik, amelyek rácsatlakoztathatóak az internetre. Ezáltal az okostelefonról állíthatja be a programot, ami lehet ECO vagy SPOT takarítás. Ez a kütyü nagy segítség, hiszen nem kell több órát eltölteni a feltakarítással. Ezáltal másra fordíthatja az idejét, együtt lehet a családjával, vagy újra elkezdheti a hobbiját. Ráadásul a robotporszívó precíz munkát végez, hogy Ön már csak a tiszta lakást élvezze. Az érzékelőinek hála, mindig tisztában van vele, hogy mely részeket nem porszívózta még, ezért minden négyzetcentimétert bejár.

Erősebb hatást fejt ki a szőnyegen és gyengébbet a sima padlón, mert ezt is képes megkülönböztetni. A robotporszívó hatalmas előnye, hogy önállóan dolgozik. Mindössze annyi hárul az emberre, hogy bekapcsolja és kiválassza a programot. A többi már a gépezetnek a dolga. Továbbá manapság még a robotporszívónak is létezik csúcskategóriás modellje. Egy ilyet előre beállíthat, hogy melyik napon lépjen működésbe és végig követheti a mozgását az okostelefonján keresztül!