Géppel mindig jobb!

Egy építkezésnél, átalakításnál nagyon gyakori, hogy szükséges valamilyen földmunka folyamat elvégzése. Az utcánkban az egyik számomra is kedves, majdnem szomszéd épp egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy rendbe teszi a kertjét, elbontja a kis melléképületet és egy rendes kis udvart alakít ki magának. Először még azt gondolta, hogy fogja az embereit, mert vállalkozása van, azt megcsinálják, hiszen a cégben, ebben az időszakban úgy sincs túl sok dolog, de szerencsére hamar rájött, hogy a földmunka nem nekik való és a gépi földmunka mellett döntött.
A probléma csak az volt, hogy a régi szabályok szerint, a házuk nem a telekhatárra épült és így egyik oldala mellett sem tudtak elmenni a normális munkagépek. A gépi földmunka megoldás problémásnak tűnt. Szerencsére talált nagyon jó bobcateseket és pillanatok alatt megoldották a kert átalakítását. Bontással, mindennel együtt alig három nap alatt kész voltak, ami hihetetlen, hiszen nem kevés feladatot kellett megcsinálni.
A kis bobcatek csak úgy pörögtek ki-be a telken, ástak, hordtak, egyengettek, temettek, mindent elvégeztek, amit csak kell. Kifejezetten élmény volt nézni, hogy a hozzá értő kezekben egy ilyen aranyos kis munkagép milyen hatékony tud lenni!