A smaragd tuja ültetésének lépései

Bizonyára Ön is hallotta már a mondást, miszerint a szomszéd kertje mindig zöldebb! Ha Ön is szeretne kertjének sötétzöld színvilágában gyönyörködni, akkor nincs más dolga, mint termékkínálatainkból válogatni. A smaragd tuja ültetésével kapcsolatos lépésekről is talál információkat honlapunkon.

Az első lépés az ültető gödör előkészítése, ez azért is fontos, mert a megfelelő talaj a gyökerek könnyebb terjedését, ezáltal pedig azok növekedését segíti elő. Sötétzöld színének megtartása az ültetés megfelelő helyének kiválasztásában rejlik, fontos, hogy napos vagy félárnyékos helyet keressünk a növénynek. A talaj jó vízáteresztő képessége, valamint a tápanyagban dús föld a tuja megfelelő fejlődését segítheti elő.

A tuja behelyezését követően alaposan öntözzük meg, és minimum heti egy alkalommal szükséges ezt megismételni, a nyári meleg napokon ajánlott naponta több alkalommal is elvégezni. Természetesen, megrendelésre is lehetőség van. A smaragd tuja elültetése remek lehetőséget nyújt arra, hogy kertjét különlegessé varázsolja.