Biztonság a kisautónak

Most, hogy végre itt a nyár és remélhetőleg egészen szeptemberig, maximum kisebb megszakításokkal marad is a jó idő, végre le tudom venni a decemberben vásárolt cabrióm kemény tetejét és használhatom, pusztán a vászontetővel vagy azt lehajtva.
Bár a hozzá vásárolt kemény tető nem különösebben nehéz, annyira nem élvezem a le és felrakását, így szeretném valahogy megoldani, hogy az általános használásánál az autónak ne kelljen folyton ezt tennem.
Ehhez viszont valamilyen megoldást kell, találjak, mind a tető, mind a vászontetős autó tárolására. Ráadásul ezt a nélkül szeretném, hogy komolyabb építkezésbe elljen kezdenem.
A legjobb megoldásnak egy olcsó mobilgarázs tűnik, amit csak lerakok az udvaron és már használhatom is. Arra is van megoldásom, hogy hogyan oldom meg a kemény tető kényelmes le és felszerelését, valamint a tárolását egyidejűleg, hiszen láttam egy ötletes csigarendszerrel és kötelekkel kialakított dolgot, aminek a segítségével fel tudom húzni az olcsó mobilgarázs plafonjához, közvetlen az autó fölé, így, amikor fel akarom rakni, elég csak ráengednem.

Ahogy nézegettem, szerencsére úgy látom, hogy a mobilgarázs árak elég kedvezőek, szinte össze sem hasonlíthatóak egy hagyományos garázs kialakításával.
Annak ellenére, hogy a mobilgarázs árak nagyon jók, ezek a konténerhelyiségek rendkívül biztonságosak is, valamint hosszú ideig ellenállnak a természet hatásainak.