hajnoveszto

Egyértelműen megbízhatóak a természetes gyulladáscsökkentők

A kutatók ma már egyetértenek abban, hogy a hajhullás és a hajritkulás nem csupán hosszú távú stresszhatás vagy krónikus, gyulladásos betegség után jelentkezhet, tehát egy lassú folyamat részeként, hanem hirtelen, egyik napról a másikra is. A biztonság érdekében a hajnövesztő sampon alkalmazását szükséges választani, amelyik védi a hajhagymákat és ápolja a hajvégeket, megadva a természetes, egészséges hatást. A fent említett dolgok mellett, gyógyszeres kezelés vagy akár egy rosszul sikerült, többször megismételt hajfestés is okozhat erős hajhullást vagy hajritkulást.

Ilyen esetekben a sérült hajszálak elvesztése után, a haj természetes módon is regenerálódik, ám mivel a növekedése viszonylag lassú, ez akár egy évig is eltarthat. Aki nem bír várni, ami teljesen érthető is, ugyanis a frizura a megjelenés, imázs egyik legfontosabb része, nyugodtan dönthet a hajnövesztő sampon mellett. Egy jó produktum ismérve, hogy az gyors és hatékony hajnövesztést biztosít, köszönhetően az aminosavaknak, fehérjéknek és H-, E-, A- és B-vitaminoknak, amelyek ebben megtalálhatóak.

A hajnövesztő sampon ezeken kívül tartalmazhat még szilíciumot, vasat, folsavat, szelént, magnéziumot, amik egytől egyig elősegítik a regenerálódást. Épp ilyen hatékonyan dolgozhatnak a természetes gyulladáscsökkentők is, persze csakis akkor, ha az ember egy színvonalas, megbízható szert vesz meg. Kétség sem fér hozzá, hogy a nem-szteroid, szintetikus gyulladáscsökkentők számos mellékhatást is okozhatnak. Amikor nem a gyulladás a legfőbb, vezető tünet, akkor az orvosok, gyógyszerészek a mellékhatások kiiktatása érdekében a természetes gyulladáscsökkentők mellett döntenek, aminek persze nagyon örülnek azok a páciensek, akik hallani sem akarnak szintetikus szerekről.

Mikor érdemes ezeket alkalmazni? Nos, az izomhúzódás, zúzódások, egyéb baleseti traumák, izom- és ízületi fájdalmak legfőbb tünete lehet, nyilván a fájdalmon, kellemetlen érzésen kívül, hogy az érintett bőrfelület több órán keresztül meleg tapintású és piros marad. A természetes gyulladáscsökkentők, legyenek azok spray vagy gél típusúak, együttesen tudják enyhíteni a fent említett tüneteket.∂