egyedi gyűrű

Egyedi gyűrű profi tervezéssel

Az egyediséget több módon is ki lehet hangsúlyozni. Például olyan kiegészítőkkel, amelyekből nincs több a világon. Sokan döntenek úgy, hogy elkészítik az egyedi gyűrű azon fajtáját, amit már régóta megálmodtak. Bármilyen formavilágról is ötleteljen, a profi tervezővel ez megalkotható. Ráadásul manapság igen modern technológia áll az érdeklődők rendelkezésére, ezért könnyedén megvalósítható még a legmerészebb tervezés is.

Az egyedi gyűrű csak a tapasztalattal rendelkező tervező segítségével valósulhat meg. Már csak azért is, mert aki nem jártas ezen a területen, nincs tisztában azzal, hogy miként hoznak létre ékszereket, valamint milyen technikákat használnak, amikor a drágakövet belefogják. Annak érdekében, hogy a végeredmény tartós és meseszép legyen, mindenképpen nemesfémet javasolt használni. Az egyedi gyűrűbe bármilyen drágakövet kérhet. Persze a legtöbben arra törekednek, hogy az lehetőleg minél ritkább és értékesebb legyen.

Az ékszertervező hasznos tanácsokkal látja el

Ezért is szükséges felvenni vele a kapcsolatot és egyeztetni az ötleteket. Meglehet, hogy képes javasolni egy egyszerű kivitelezési módot az Ön által megálmodott ékszer létrehozásához. Továbbá, a tapasztalt ékszertervező az, aki 3D-ben létrehozza a kiegészítőt az adott számítógépes programon belül. Ezáltal a megrendelő alaposabban szemügyre veheti az ötletét, valamint az arányokat is megszabhatják. Miután egyeztettek és a megrendelő elégedett a tervrajzzal, úgy máris megkezdődhet az ötvösmunka.

Magyarországon a legtöbb ékszertervező előnyben részesíti mind a régi, mind pedig az új technológiákat. A kettő együtt olyan remekműveket hoz létre, amelyek mindenkit levesznek a lábukról. Ezért is érdemes megtekinteni a hazai lehetőségeket, ugyanis roppant tehetséges szakemberek vannak. Bátran vésse az ötleteit egy papírra és egyeztessen róla az ékszertervezővel! Ezáltal olyan kiegészítőt, esetleg kollekciót hozhat létre, ami nemcsak egyedi, hanem meseszép is. Az biztos, hogy a párját nem fogja találni az egész bolygón.