Szeretne Ön is egy saját webáruházat?

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az e-kereskedelem. Az internet megnyitotta számunkra a termékek és szolgáltatások világát, mely olyan utakat kínál , amelyeken egyébként sohasem járnánk. Interneten történő vásárlás esetén pillanatok alatt összehasonlíthatóak különböző termékek és szolgáltatások elősegítve azt, hogy a számunkra legmegfelelőbbet választhassuk ki és mindezt a nap bármely szakaszában megtehetjük mindezt anélkül, hogy bárhova el kellene menjünk, legyen akár éjjel vagy nappal, nem korlátoz bennünket nyitvatartási idő. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg ha az online vásárlás mellett tesszük le a voksunkat.
(kattintson ide, ha Ön is szeretne egy saját webáruházat, webshopot)

Manapság már a vállalatok nagy része a hagyományos kereskedelmi forma mellett az internetes kereskedelemből is igyekszik kivenni a részét, sőt egyre több olyan vállalat van, amely csak a web áruházaikon keresztül értékesíti termékeit illetve szolgáltatásait.

A webáruház készítés során az első fontos feladat, hogy találjunk valakit aki a saját elképzeléseink és a legújabb trendek alapján elkészíti a saját webshopunkat. Egy webáruház felépítése illetve arculata rendkívül fontos, mivel a vásárlók ezek alapján itelik meg először az oldalt, és mint tudjuk az első benyomás a legfontosabb.

Ha úgy érzi itt az ideje, hogy Ön is szert tegyen az első webáruházára akkor mi segíthetünk ebben. A Minibolt Webshop nem csak a web áruház készítésében nyújt segítséget hanem annak üzemeltetésében és kezelésében is,és mindezt előnyös áron nyújtja Önnek.

A web áruház készítés folyamatában Ön is fontos szerepet játszik, mivel mindenben Ön dönt. Ön választhatja ki a menüpontokat, a fő menüsort illetve a mellék menüsort, a karakterek méretét illetve stílusát, emellett a színek terén is Öné a végső döntés. Mindezek mellett természetesen szakértői segítséggel is el lesz látva és ingyen kipróbálhatja, hogy hogyan is működik egy web shop. Mindezek mellett gondoskodunk róla, hogy az oldal zavartalanul működjön, mivel beállítjuk a megrendelésre, fizetésre illetve a készletkezelésre vonatkozó opciókat, emellett pedig beágyazzuk a vállalat facebook oldalát is a saját webshopjába.