csipke méteráru

Csipke méteráru raktárról, azonnali szállítással

A korszerű technológiának hála, manapság a csipke korántsem olyan drága alapanyag, mint egykoron. A csipke méteráru kitűnő árban, rengeteg típusban és színben megtalálható a megbízható textil nagykereskedésekben. A Szakatexnél ez az anyag is csak a legjobb minőségben van jelen, török és olasz importból. Kapható itt többek között csipke szalag többféle méretben és színben, valamint matt, elasztikus csipke is poliamidból. Ez utóbbi különösen keresett, hiszen kiváló a táncruha, fehérnemű, fürdőruha, felsőruházat, strandruha, hálóruha gyártmányokhoz.

A csipke méteráru nemcsak igen mutatós, hanem megfizethető és könnyen kezelhető is. A Szakatex légies csipke anyagait látványos és változatos minta- és színvilág jellemzi. A árak elsősorban nagytételben igen kedvezőek, így a csipke méteráru megvásárlása mind a viszonteladóknak, mind pedig a gyártóknak nagyon előnyös. A Szakatex állandó készletet tart a legnagyszerűbb nívójú elasztikus poliamid csipkéből, így ezek között bizonyára mindenki talál az igényeinek megfelelőt.

A törölköző anyag méteráru ár/érték aránya kitűnő!

Manapság már a magyar vásárlók többsége is magas igényekkel vásárol ruhát vagy lakástextilt. A legtöbb gyártó ezt igyekszik figyelembe venni, tehát a törölköző anyag méteráru is olyan helyről van beszerezve, ahol nemcsak az árak nagyon jók, hanem a minőség is. Mivel napjainkban már hatalmas a piac a ruházati és egyéb textilek terén, a fogyasztóknak lehetőségük van bármilyen szempont szerint választani.

Az a cég, amelyik lakástextilek, hálóruhák vagy babaruhák gyártásával foglalkozik, az a törölköző anyag méteráru terén nagy gonddal választja meg a termékeinek megfelelő alapanyagokat. A frottír remek tulajdonságokkal rendelkező anyag, ami jól viseli a gyakori mosást, szárítást és a nedvességet is hamar beszívja. Ez persze csak a minőségi pamutból készült törölköző anyag méteráru esetében helytálló kijelentés. A szakatex.com webáruházban a legmagasabb sztenderdeknek megfelelő, importból származó frottír típusok rendelhetőek meg.