aszalt szilva

Aszalt szilva korrekt összegért

A gyümölcsök fogyasztása nagyon egészséges, bár hazánkban a legtöbbjük csak a szezonban érhető el frissen. Például az aszalt szilva egész évben fogyasztható, tehát a gyümölcs kiváló hatásait nem kell nélkülöznünk a leghidegebb napokon sem. Természetes, hogy a legtöbben az íze miatt esszük ezt a finomságot, de vannak, akik a különféle egészségügyi problémáikat szeretnék enyhíteni ezzel. Közismert, hogy az aszalt szilva igen hatásos székrekedés ellen, de több komoly betegségtől is megvédhet bennünket.

Hozzájárulhat a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a II-es típusú cukorbetegség és elhízás kialakulásának prevenciójához. A koleszterinszint szintén csökkenthető az aszalt szilva fogyasztásával, illetve javítható a csontok egészsége és redukálható a csontritkulás kockázata. Lassítható ezen finomsággal az öregedés folyamata is, ami sok embernek jelent jó hírt. Nos, mindenkinek előnyös a vegabox.hu webáruház szolgáltatása, aminek keretein belül igazán finom aszalt szilva rendelhető, korrekt áron.

Finom és egészséges a virágméz

Amikor nem érezzük jól magunkat, arra gondolunk, hogy orvoshoz kell forduljunk a bajunkkal, pedig lehet, hogy elegendő volna az egészséges táplálkozás, a megfelelő termékek fogyasztása. A szív karbantartására és vérszegénységre ajánlott az erdei virágméz, ami magas ásványianyag-tartalma miatt kitűnő étrendi hatású. Fogyasztható önmagában, kenyérrel, vajjal, de italok is ízesíthetőek ezzel. Különösen ízletes tejben fogyasztva. A virágméz sok vasat és rezet tartalmaz, de értisztító, koleszterinszintet karbantartó hatása is ismert.

Remekül tisztítja a légutakat, ezért a legjobb ötlet ezt fogyasztani a megfázásos betegségek esetén. Vannak idegnyugtató tulajdonságai is, egy stresszes nap után jólesik leülni a bögre teával, amit erdei akácmézzel ízesítettünk. Kiváló hatásai és a finom íze miatt sokak kedvencének számít a sötét színű, kellemes illatú és különleges aromájú finomság. Az erdei virágméz szintén megrendelhető az említett webshopból és ezt követően a kiszállítására sem kell sokat várni.