Redmi 9AT tok

A Redmi 9AT tok népszerű modellje

Nagyon sokféle telefontok közül lehet választani manapság, ami azért jó, mert minden vásárló, telefontulajdonos megtalálhatja azt a modellt, amelyik a készülékéhez a leginkább passzol. Sokan előszeretettel döntenek a Redmi 9AT tok oldalra nyíló változata mellett.

A sokak által mappa vagy könyv tokként ismert kellék egyik fő adottsága, hogy egyszerűen kitámasztható vele a kütyü, ami jól jön, amikor filmet akar nézni az ember, esetleg olvasni szeretne. Létezik már olyan Redmi 9AT tok is, ami kártyatartóval rendelkezik, amibe a legfontosabb iratokat egyszerűen be lehet csúsztatni, például a személyit vagy épp a bankkártyát.

Van ennek ablakos vagy hívás mutatós változata is, ami főleg azoknak kedvez, akik nem szeretnék folyamatosan nyitogatni a tokot, hogy például felvegyék a telefont, megnézzenek egy üzenetet vagy az órát. A Redmi 9AT tok tépőzáras, patentes, de akár mágneses füllel is összecsukható. Az univerzális változatánál a fényképezőnek nincs kialakított helye, mivel minden készüléken máshol helyezkedik el a kamera.

A legtöbb ilyen Redmi 9AT tok esetében egy csúsztatható keretbe kerül a mobil, amit ha a tulajdonos feltolt, akkor a kamera rész egyből szabad lesz. Kinek válik be ez a modell? Azok mindenképp szeretni fogják, akik szívesen hordják az okostelefont a zsebükben, táskájukban, hiszen ez mindentől megvédi azt.

A Huawei P Smart 2021 tok kedvelt változata

Nem csupán az oldalra nyíló modellek kedveltek. Ott van a Huawei P Smart 2021 tok lefelé nyíló típusa is, amit flip tokként is meg lehet találni. Egy olyan hasznos kellékről van szó, amiből biztosan nem csúszik ki a smartphone, illetve annak minden oldala maximálisan biztonságban van. Az lefelé nyíló Huawei P Smart 2021 tok, akárcsak az oldalra nyíló típus mágneses, tépőzáras vagy pantentos megoldással csukható be.

Egy bőr vagy bőrhatású flip tok meglehetősen mutatós tud lenni, ráadásul prémium érzetet biztosít minden egyes használatkor. Ki nem tud ellenállni a Huawei P Smart 2021 tok ezen fajtájának? Tökéletesen beválik azoknak, akiknek kisebb kijelzőjű telefonjuk van, amit nem mellesleg szívesen hordanak a zsebben vagy táskában.