extra szűz tökmagolaj

Az extra szűz tökmagolaj kiváló tulajdonságai

A sütőtök ehető magjából olajat is készítenek különféle eljárással, de bárhogyan fogyasztjuk, hasznos tápanyagokkal ajándékozzuk meg a szervezetünket. A flavin7gold.hu webáruházból megvásárolható extra szűz tökmagolaj egyik kiváló tulajdonsága, hogy támogatja a prosztata egészségét. Magas a cinktartalma, ezért rendszeres fogyasztásával megelőzhető a prosztata jóindulatú megduzzadása. Ha bármelyik férfi elvégez egy 3 hónapos kúrát, aminek során minden reggel éhgyomorra 1 kanál tökmagolajat elfogyaszt, búcsút mondhat a prosztatagondoknak.

Az extra szűz tökmagolaj használatával ennél sokkal több betegséget meg lehet előzni. Hatásos ugyanis a szív- és érrendszeri megbetegedések, felfázás, gyulladás, érelmeszesedés, menopauza tünetei ellen. Kitűnő haj-, bőrápoló, segíti az agy és az idegrendszer működését, erősíti az immunrendszert, sőt, még az alvászavarok is kezelhetőek ezzel. Tehát a prémiumminőségű, extra szűz tökmagolaj rendszeres fogyasztása által megőrizhetjük az egészségünket.

Mik azok a polifenolok?

Léteznek az antioxidánsok csoportjába tartozó, változatos szerkezetű és élettani hatással bíró vegyületek, amelyek nagymennyiségben előfordulnak az étrendünkben. Ezek a közömbösítő funkciójuk révén a szervezetünket a különféle káros környezeti hatásoktól és anyagcsere melléktermékektől megvédő polifenolok. Fontos, hogy ezek a vegyületek elegendő mennyiségben legyenek a szervezetünkben, máskülönben különféle megbetegedések alakulhatnak ki.

Ha elégtelen a polifenolok mennyisége, akkor gyakrabban alakulnak ki szív- és érrendszeri problémák, légzőszervi betegségek, illetve rosszindulatú daganatok. A legtöbb ember halálát világszerte ezek a kórok okozzák. A Flavin7gold elnevezésű gyümölcskivonatban gazdagon szerepelnek ezek a vegyületek, amelyek szabadgyök megkötő képességükkel nagyban hozzájárulnak ezen halálokok csökkentéséhez. Nemcsak olyankor érdemes fogyasztani ezt a terméket, amikor már megvan a baj, hanem megelőzésképpen is. A polifenolok ugyanis meggátolják az egészségi problémák létrejöttét.