szálas szemöldök tetoválás

Hol készíttethető szálas szemöldök tetoválás?

Manapság már a tökéletes smink megalkotásához nem szükséges értékes perceket a tükör előtt töltenünk, hiszen például a szemöldöktetoválással rengeteg időt megtakaríthatunk. Ennek több típusa végeztethető el, a szálas szemöldök tetoválás jelenti az egyik igencsak népszerű megoldást. Nem véletlenül, hiszen ennek legfőbb jellemzője, hogy határozott körvonallal rendelkezik. Leginkább azoknak a személyeknek ajánlott a szálas szemöldök tetoválás, akik ritkának és hiányosnak találják a szemöldöküket.

Ezzel a módszerrel eredeti szemöldök szálacskákat, apróbb vonalakat tetovál a szakember, így fokozza a természetes hatást. Ha elhatároztuk, hogy elvégeztetjük ezt az eljárást, akkor célszerű a Sminktetoválás Stúdió munkatársát felkeresnünk Budapesten, a Szent István krt. 12. szám alatt. A hölgy már 18 éve foglalkozik sminktetoválással, illetve mások által elrontott tetoválások javításával. Számára a szálas szemöldök tetoválás művészi megalkotása nem jelent akadályt, pompás eredménnyel jár minden esetben.

Népszerű metódus a füstös szemhéj tetoválás

Ez egy igazán közkedvelt formája a szemhéjtetoválásnak, hiszen nincs éles kontúrvonal, hanem készíthető finom, természetes árnyékolással, de akár extrémebb sminkre is lehetőséget biztosít. Igényekhez igazodva, akár több színnel is megalkotható a füstös szemhéj tetoválás, így mindenki olyat kérhet a szakembertől, amilyet szeretne, de főleg, ami jól áll neki, vagyis színben, árnyalatban passzol a szemeihez. A folyamat úgy zajlik, hogy először egy ceruzás rajzzal megtervezik az egyéniséghez megfelelő formát és színt.

Ha ez tetszik a szépülni vágyónak, akkor folytatja a tetováló. Ekkor jön a felületi érzéstelenítő, majd pedig a tetoválás. Egyébként a szemhéjtetoválásnak két fajtája létezik, a felső és az alsó kontúr. A felső kontúrnál a szemhéjon igény szerinti, testhez álló vastagságú kontúrvonalat alkot meg a szakértő. Utóbbi esetében a szem alsó peremén egy kontúrvonalat tetoválnak. A szemhéjpor hatású füstös szemhéj tetoválás bárkinek elérhető áron készül a Sminktetoválás Stúdióban.