tankoló pisztoly

Az eltérő típusú tankoló pisztoly

A benzinkutakon rengeteg előírásnak kell eleget tenni, amelyek elengedhetetlenek, mert gyúlékony folyadék fogalmazásáról van szó. A legtöbben speciálisan erre a célra kifejlesztett tartályokban tárolják az üzemanyagot. A gázolaj tartály ár cseppet sem nevezhető költségesnek. Alapos munkával készítik és minőségi alapanyagokból, ezáltal a biztonság állandó és folyamatosan ellenőrizhető. Arról se feledkezzen meg, hogy akár 30 éven keresztül is hűségesen szolgálják a tulajdonosukat. Ezért elmondható, hogy a gázolaj tartály ára arányos az értékével.

Lényegében roppant lassan használódik el, ezért is kevés belőlük a használt változat. Csakis újonnan lehet lízingelni vagy megvásárolni, persze ezt is a szigorú előírások mellett. Azért is érdemes a konténer kút mellett dönteni, mert könnyedén megváltoztathatja a helyét. Például ha máshova helyezi a céget, egyszerűen csak elszállítja a gépezetet az új telepre. A Hungaro Mobiltank elérhetőségén felvilágosítják Önt, ami a gázolaj tartály árát illeti.

Maximum 30000 liter üzemanyag tárolására képes, ami igen szép teljesítmény. Persze ez csakis a föld feletti folyadéktárolásra érvényes. Célszerű utánanéznie a többi lehetőségnek is, amennyiben föld alatt vagy valami más módon szeretné raktározni a gyúlékony folyadékot. Természetesen a töltőállomáshoz több elem szükséges, amennyiben jól működő céget szeretne. A különböző színekben kapható tankoló pisztoly az üzemanyag típusát különbözteti meg. Az autótulajdonosok nyilván tisztában vannak vele, hogy a zöld a benzint, míg a fekete szín a gázolajat jelenti.

Azonban a kezdők, akiknek még nincs elég rutinjuk, könnyedén összekeverhetik. Ezért is érdemes minden benzinkútra beszerezni a zöld és a fekete tankoló pisztolyt. Persze ez csakis akkor elengedhetetlen, amikor több fajta üzemanyagot árusít. Már csak azért is fontos, mert néha még a kutas is összekeverheti a folyadékokat. Az említett honlapon a tankoló pisztolyt is megtalálja. Mivel ennek a szerkezetnek eltérő változatai vannak, célszerű további információkat kérjen az elérhetőségen.