sds max vésőszár

A lapos és lapát SDS Max vésőszár

Az olyan vésési feladatoknál, akárcsak a betonvésés, vakolatbontás vagy épp faláttörés, a hatékony, gyors és jó eredménnyel záródó munkához elengedhetetlen a megfelelő masina és vésőszár. A megbízható SDS Max vésőszár csalódást biztosan nem fog okozni, hiszen a kialakításának köszönhetően tökéletesen megfelel a feladatra és egyszerűbbé teszi a legnehezebb munkafolyamatot is.
Nem mindegy persze, hogy melyik kellék mellett dönt a szakember. Bizonyos feladatoknál a lapos SDS Max vésőszár fog beválni. A Bosch által gyártott termékre nagyfokú kopásállóság jellemző, illetve az induktív edzésnek hála a tartozék rendkívüli módon kopásálló és formatartó.

Így sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a megszokott kemencés edzéssel készült vésők. A további előnyeik közé lehet sorolni a sokoldalúságot, hiszen ez az SDS Max vésőszár támasztási és bontási munkákhoz egyaránt beválik, betonban és falazatban is. Sőt, bátran használható vasalatok feltáráshoz és fuga bontásához egyaránt.
Nem lehet megfeledkezni a lapát SDS Max vésőszár előnyeiről sem, hiszen egy olyan produktumról van szó, amit sokszor, sok helyen használni kell. Egy kétszeres hosszúságú lapátvésőről van szó, amivel a Bosch-nak sikerült meghosszabbítani az SDS Max vésőszár élettartamát. Egyidejűleg jelentősen emelkedik a lemunkálási teljesítmény, illetve a véső a lapátja egyenes alakjának köszönhetően önélező is egyben.

Kiváló színvonalú sarokcsiszoló korongok

A Boschra természetesen akkor is lehet számítani, amikor a flexről és az ahhoz tartozó tárcsákról van szó. A sarokcsiszoló korongok hőcsökkentő töltőanyagokkal és adalékanyagokkal rendelkeznek, így a vágás közben keletkező hő nagymértékben csökken. Ennek is köszönhető a kifogástalan felületminőség.
Továbbá nem rendelkeznek vas, klórozott és kéntartalmú töltőanyagokkal. A korszerű sarokcsiszoló korongok természetesen már üvegszál hálóval is bírnak. Ottvan például a Standard for Inox vágótárcsa, ami a tökéletes választást jelenti rozsdamentes tárgyak megmunkáláshoz. Az ilyen sarokcsiszoló korongok direkt a korróziónak ellenálló anyagokhoz használható alumíniumoxidból készülnek.