Miért hasznos a cumisüveg melegítő és tényleg kíméli-e az anyatejet?

Anyává válni csodálatos és egyben kihívásokkal teli feladat is. A kicsi mindennapi ellátása, gondozása azonban sokkal egyszerűbb, ha a megfelelő készülékek és eszközök állnak hozzá rendelkezésre. Tipikusan ilyen a cumisüveg melegítő, mely egyre több nő otthoni eszköztárában szerepel. A biztonságos melegítést garantáló készülék nem csak az anyatej melegítésére alkalmas, de a kiolvasztás, vagy a bébiételek felmelegítése is minden gond nélkül megvalósítható segítségével.

 

Ha a kicsi táplálásáról van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni az anyatej vagy a bébiételek megfelelő tárolását (bővebbena Heim Pál oldalán: http://heimpalkorhaz.hu/anyatej/publikacioink/anyatej-tarolas/)  és hőmérsékletét. A készülék kíméletes melegítés technológiájának köszönhetően biztosan nem fogja túlforrósítani a benne elhelyezett alapanyagot. A tej cirkuláltatásával megelőzhető, hogy abban forró pontok alakuljanak ki. Nem ez azonban az egyetlen előnye, hiszen a kíméletes technológiának hála az anyatejben megmaradnak mindazok az értékes vitaminok és ásványi anyagok, melyeknek köszönhetően a kicsi biztosan hozzájut a fejlődéséhez nélkülözhetetlen tápanyagokhoz. Felelős édesanyaként gondolkodva pedig ez rendkívül fontos szempont minden vásárlás alkalmával.

 

S hogy milyen funkciókkal bír még az okos kis készülék? Melegen tartja a benne elhelyezett tejet, tápszert, az automatikus kikapcsoló funkció pedig további kényelmet elősegítő szolgáltatás. A praktikus kiolvasztó funkció a mikrohullámú sütőknél biztonságosabb megoldást tesz lehetővé, ráadásul a márka által készült cumisüvegek és tárolóedények mind kompatibilisek a készülékkel.

 

Mindegy, hogy már gyakorló édesanya, vagy még csak most igyekszik belejönni a baba mindennapi ellátásának feladataiba, a korszerű technológiát biztosító Philips Avent cumisüveg melegítő nélkülözhetetlen a háztartásból. Mivel a babát sokáig az anyatej óvja a betegségektől, így rendkívül fontos, hogy az a melegítés során se veszítsen a benne megtalálható értékes mikrotápanyagokból. A készüléknek köszönhetően ez minden gond nélkül megvalósítható. Válassza a korszerű készülékeket és kiegészítőket annak érdekében, hogy babája már a kezdetektől a legjobbat kapja mindenből! A praktikus darabok megkönnyítik a mindennapi teendőket és azt a biztonságot nyújtják a kicsi számára, amit édesanyaként minden bizonnyal adni akar számára. A cumisüveg melegítő segítségével mindig megfelelő hőmérsékletű finomsággal kínálhatja gyermekét.