Könnyebb a számlázás e-számla használatával

Miért dolgozna feleslegesen a számlakiállításokkal, ha ezt elvégzi Ön helyett egy hatékony működésű számlázó program? Az online elérésű rendszer a gyors és egyszerű számlázás lehetőségét kínálja Önnek.

 

Az előre felvihető, menthető adatok segítségével néhány kattintással elkészülő e-számla a modern vállalkozások számára nélkülözhetetlen megoldás. Használatával nem csak időt, hanem jelentős költséget is megtakaríthat, hiszen nincs szükség nyomtatásra, postázásra, az e-számlát egyszerű e-mail üzenetben is elküldheti partnereinek, könyvelőjének, akik az üzenetben található linkre kattintva azonnal letölthetik a e-számlát.

Ráadásul a papír kiiktatásával nem csak költségeit csökkentheti, hanem a környezet terhelését is, ami a jövő vállalkozásainak működésében egyre nagyobb hangsúlyt kap. A kiállított e-számlák időpecséttel és elektronikus aláírással ellátottak, megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak. Egy jó, felhő alapú online számlázó program bárhol, bármikor, biztonságosan használható, csak internetre és egy számítógépre, vagy tabletre van ehhez szükség!