Családi ház tervezése Debrecenben

Lakóhelyünk kiválasztásakor vagy a már meglévő ingatlanunk átalakításakor, felújításakor számtalan szempontot kell figyelembe venni. A család igénye igen fontos a családi ház tervezésénél, de számos más szempontot is mérlegelni kell. A debreceni székhelyű Renovato Bau ebben tud segíteni.
Amennyiben családi házat tervez Debrecenben, vagy már meglévő ingatlan felújítási munkálataira keres szakembert, cégünk rendelkezésére áll. A 2017-ben alapított  Renovato Bau célja, hogy a Debrecenben vagy környékén épülő családi házak tervezésében, már meglévő házak felújításában és számos egyéb szakipari munkában szakszerű és pontos segítséget kínáljon. Szakmai tapasztalatunk, kiváló szakembereink, modern gépparkunk a garancia arra, hogy minőségi munkát nyújtsunk, legyen szó tervezésről, kulcsrakész kivitelezésről, felújításról.
Természetesen családi házak tervezésén kívül mindenféle kisebb szakipari munkák esetén is bizalommal fordulhat hozzánk bárki Debrecenből és környékéről. Legyen szó festésről, burkolásról, tetőfedésről vagy villanyszerelésről, állunk megrendelőink szolgálatára.