2009-ben épült eladó ház Csepelen

Amennyiben nem éri be az 50-60 négyzetméteres lakással, akkor most figyeljen! Megkímélt állapotú, amerikai konyhás, 5 hálószobás, nappalis eladó lakás Csepel területén, ami összességében 133 m2.

Egyedi stílust képvisel, mivel ez a ház két különböző ingatlanból lett kialakítva. Így biztos lehet benne, hogy ehhez hasonló lakást csak ritkán fog látni. A hálószobákban beépített gardrób is található, ahol tárolhatja ruháit anélkül, hogy azok állandóan összegyűrődnének.

Amerikai konyha áll az új tulajdonos rendelkezésére, beépített konyhabútorral és konyhai gépekkel. Természetesen ez is bele van számolva a lakás kikiáltási árába. A fűtést, illetve nyáron a hűtést a fan-coil rendszer biztosítja. Zárt mélygarázsban tárolhatja az autót, de a lakópark zárt parkolóval is rendelkezik, ami kamerával felszerelt.

Így mindenképp biztonságban tudhatja a járműt. Nagyon jó helyen fekszik az ingatlan, ugyanis a tömegközlekedési eszközök néhány percre vannak a lakástól. Minden téren kifogástalan ez az eladó lakás Csepel területén.