vilagitas

Mennyezeti LED világítás korszerű eszközökkel

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az energiatakarékosság a fényforrások kiválasztásakor is. A mennyezeti LED világítás több szempontból is remek lehetőség műhelyek, mellékhelyiségek és kamrák esetében is. Energiatakarékossága a hatékony energiafelhasználásnak és a beépített mozgásérzékelőnek köszönhető. Utóbbi funkció sajátossága, hogy először kis teljesítményű fényforrásként működik, majd a mozgás tényleges megszűntével a mennyezeti LED világítás egy percen belül kikapcsol.

Az eszköz kiválóan látja el a megvilágítás feladatát, hiszen elsődleges célja nem az egyenletes fénykibocsátás, hanem a célzott területek, tárgyak megvilágítása. Ennek következtében népszerű utódja lehet a kompakt fénycsöveknek, búrás lámpatesteknek és egyéb hasonló jellegű fényforrásoknak. A kínálatban szereplő termékek mindegyike optimális mennyezeti LED világítást eredményez.

Más sajátosságuk, hogy a lámpák csak és kizárólag beltéri használatra alkalmasak. Tartósságukról az innovatív technológia és a gyártó által biztosított 3 év cseregarancia gondoskodik. Az irodahelyiségekben is fontos a célnak leginkább megfelelő, hatékony fényforrás használata. Ebben nyújthat segítséget a LED panel 600×600, amely az álmennyezet kazettákban használt, fénycsöves lámpatesteket helyettesítheti.

A világítástechnikában újdonságnak számító termékkör rendkívül előnyös tulajdonságokkal rendelkezik elődjeihez képest. Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a LED panel 600×600 nagy felületen is képes elegendő fényáramot előállítani. Mindez viszonylag kis fénysűrűséggel és minimális energiafelhasználással történik. Kialakítása lehetővé teszi az egyenletes és homogén eloszlású fénykibocsátást. A panelekben található párhuzamos LED sorok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek, amelyet a felkapcsolások száma sem befolyásol. A LED panel 600×600 egyszerűen beszerelhető, és rendszeres karbantartást sem igényel. Akár otthonában is használhatja ezt az innovatív fényforrást, amely közvetlen közelről sem okoz károsodást a szemben. A panelek háromféle kivitelezésben várják a minőségi világítás iránt érdeklődőket.