Melyik lakodalmas zenekar zenéljen az esküvőn?

Ki is zenéljen a lakodalmon? Nem egyszerű a döntés. Választhatunk lakodalmas zenekarok, zenészek, együttesek vagy esetleg lemezlovasok közül is. A kérdés az, hogy milyen stílusú lakodalmat képzeltünk el magunknak.

Wedding-Party-at-Bernardo-Winery-Wedding

A lakodalmas zenekar rendkívül jó választás, mivel több zenei stílusban is otthon érzik magukat, így kedveskedhetünk a vendégsereg számára is, mert a sokszínű repertoárban biztosan mindenki talál számára kedves dalokat, melyekre hajnalig rophatja a táncot. Nagy előnyt jelent az, hogy több stílusban is otthonosan mozognak és mindez érzelmi töltettel is rendelkezik, mely az egész vendégsereget is magával ragadhatja. A lassú romantikus dalok alatt szerelmesnek érezhetjük magunkat, míg a mulatós számok alatt önfeledtnek és boldogan ”rázhatjuk a rongyot”. A zenekarok nagy része már fény effektekkel is igyekszik fokozni a hangulatot.

Mindezek mellett rutinnal, kellő tapasztalattal és kiváló hangszeres tudással igyekeznek mindenki számára emlékezetessé tenni a lakodalmakat és mulattatni a meghívottakat és az ifjú párt. A házasulandó felek számára remek döntés egy lakodalmas zenekar, mivel azok mindent megtesznek, hogy a legjobbat adják magukból és ezáltal kellemes hangulatúvá varázsolják a nagy napot. Természetesen a megrendelők maguk dönthetnek a felcsendülő dalok sokaságát illetően és kérésükre a zenekarok nagy része akár számukra addig ismeretlen dalokat is hajlandóak betanulni, hogy ezáltal is szebbé tegyék a lakodalmat