Legjobb az autó gumiszőnyeg?

Az autó gyári szőnyege általában gyorsan elhasználódnak.  Egy-két év elteltével a szőnyegrostok elkopnak. Ráadásul, ha sár vagy ne adj isten egy kis cukrozott folyadék kerül lábunk alá, igencsak fejfájást okozhat az autó takarítása, feltéve, hogy valaha is el tudjuk távolítani a nem kívánt foltokat.

Ilyenkor szoktuk azt gondolni, hogy bármilyen autószőnyeg jobb lett volna, mint a semmi.

Nem beszélve arról, hogy a szennyezett és a rossz állapotban lévő, akár autó gumiszőnyeg, vagy textilszőnyeg, nagy mértékben befolyásolják az autó eladási értékét. A tapasztalt autótulajdonosok tudják, hogy a kopott autószőnyeg potenciális károkat okozhat az autó gumiszőnyeg alatt elrejtve.

Vegyünk autó gumiszőnyeget?

Vizsgáljuk meg az autó gumiszőnyeg előnyeit!

A nálunk vásárolható autó gumiszőnyegek itt tekinthetőek meg, és a lentebb említett előnyök kínálatunk mindegyik darabjára vonatkoznak.

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/meretpontos-gumiszonyegek

Tartósság 

Az autó gumiszőnyegek minden időjárási „viszontagságot” kibírnak, valószínűleg ezért a legelterjedtebbek.

Vízállóság

A textil szőnyegek szépek, nagy szín választékban kínálják, sőt a gyártók azt is megígérik, hogy nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek. Az autó gumiszőnyegek azonban biztosan áthatolhatatlanok a különböző elemek számára.

Csúszásmentes

Hajlamosak vagyunk egy-két nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést tenni azszőnyege, ha a lábunk alatt megcsúszik, miközben a gáz- vagy fékpedált gyepüljük.

Az autó gumiszőnyeg vezetés közben nem csúszik el, nem gyűrődik a pedálok alá, ott maradnak ahová tettük.

Mosható

Az autó gumiszőnyeg akár szappannal és vízzel is szuper egyszerűen megtisztítható és rövid száradási idő után visszarakható az autóba.

Leginkább az első ülésnél lévő autószőnyeg állapota romlik gyorsabban, mint az autó hátsó üléseinél, vagy az „anyósülésnél”. Ha a hátsó ülések gyári szőnyegei (vagy azok a szokásos szőnyegek, amelyeket egy vagy két évvel ezelőtt vásároltunk) és továbbra is újszerűnek tűnnek, nem érdemes kicserélni. Nincs sok értelme újat venni, ha nem kopottak és funkciójuknak megfelelnek.

Más kérdés, ha úgy döntünk, hogy ezekre a helyekre is inkább autó gumiszőnyeget választunk.

Egyszóval az autó gumiszőnyeg használata pontosan azt teszi, amit szeretnének, védi az autó padlóját és az autó eredeti burkolatát.

Noha az autóbanminden,ami elromolhat az el is fog romlani, szemben az autó gumiszőnyeggel, amivalószínűleg újszerűnek fog tűnni, mindaddig, amíg megtartjuk járművünket.