Könnyen kialakítható kényelmi megoldás

Rendkívül sok olyan élethelyzet van, amikor például egy irodakonténer wc-vel, hasznos szolgálatot tehet. Akár egy építkezésen, amikor még nincs semmi kialakítva a telken, és mondjuk, a szomszéd sincs a közelben, valamilyen megoldást kell találni, hogy a munkások, vagy adott esetben az éjjeli őr számára a minimális kényelmi eszközök biztosítva legyenek.
Ilyenkor egy irodakonténer wc-vel tökéletes megoldást jelenthet az ideiglenes helyzet megoldására.
Ráadásul az ilyen öltöző konténer árak kifejezetten kedvezőek, így nem ritkán találkozunk olyan esettel, amikor az építkezést követően a terület tulajdonosa úgy dönt, kicsit rendbe szedi és megtartja az. Az alacsony öltöző konténer áraknak köszönhetően gyakran lesz belőlük később hangulatos kis kerti lak, raktár, nyári konyha, vagy éppen műhely, hiszen minden ilyen feladatra tökéletes megoldást jelenthet.
Mivel az időjárás viszontagságainak ellenáll, hiszen a készítéséhez felhasznált szállítmányozási konténerek a tengeri sós levegő ellen lettek kialakítva, és acél szerkezetének köszönhetően a behatolók ellen is komoly védelmet jelent, akár egy nyaralón felállított tárolónak is tökéletesen alkalmas, a hosszú téli hónapokra, amikor nem nagyon látogatunk ki oda.