Európában kiemelkedő minőséget képviselnek a svéd tapéták

A svéd tapéta és poszter gyártó cégek különleges hangsúlyt fektetnek, nemcsak a minőségre, de a tervezésre is. A svéd tapétákat elismert neves grafikusok tervezik, akik modern stílusú mintákkal, az európai ízléshez alkalmazkodva, minden igényt igyekeznek kielégíteni.

Például az ECO Wallpaper tapétái nagyon impulzívak, kísérletezők bátran alkalmazzák a különböző színeket, mintákat. Otthonosságot teremtenek még sima felületek esetében is. A matt és fényes felületek váltakozása különleges fényhatást teremtenek a környezetükben.

BORASTAPETER tapétagyár a legrégebbi 19. században alapított gyár, ami ma már nagy nemzetközi elismertségnek örvend.  Csak természetbarát anyagokat és ragasztókat, festékeket használnak. Tapétáik fő jellemzője a kortalanság és az elegancia. Alapvető motívuma kollekciójuknak a természet, az állatvilág, de a svéd éghajlat és az északi fény is. Nemcsak svéd, de nemzetközi design-er gárdával dolgoznak.

A gyermekek számára is terveznek könnyed, humoros és vidám mintázatú tapétákat, ahol szintén megjelennek a gyerekek számára kedves állatfigurák. A MrPerswall poszter és fotó tapéta gyár nyomtatott tapétáival és klasszikus fotótapétáival az egyéni ízlést igyekszik kiszolgálni.