túracipő férfi

Biztonságos a túracipő férfi változata

Ma már minden sporttevékenységhez megvannak a sajátos felszerelések, amelyeknek használata által biztonságosan űzhető a kiválasztott mozgásforma. Igen keresett a túracipő férfi változata és nem véletlenül, hiszen túrázni az év minden szakában lehet. Kedvelt sport ez, főleg a férfiak körében, de ugyanakkor a hölgyek is szívesen csatlakoznak egy-egy könnyebb túrára. Feltétlenül fontos a megfelelő lábbeli viselése, ami egyrészt stabilan, biztonságban tartja a lábakat, másrészt megvédi a túrázót az esetleges csúszástól, balesettől.

A cipoker.hu webshop kínálatában fellelhető nagyon sokféle túracipő férfi modellben. Itt biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő példányt. Bár online bolt, így nem lehet felpróbálni az adott lábbelit, mégsem foghat mellé a vásárlással, mert a részletes leírás alapján pontosan a tökéletest veheti meg. A legtöbb túracipő férfi variánsa vízálló jellegű, így még akkor sem ázik be, ha éppen egy vizes barlangban túrázik a viselője. Emellett jól néz ki a lábbeli.

Rieker szandál hétköznapi viseletre

Első számú szempont, amikor a mindennapokra tervezünk lábbelit venni, hogy az kellőképpen kényelmes legyen. Nos, a Rieker szandál különlegessége éppen ez, hiszen a gyártó folyamatosan fejlesztette a termékeit, aminek eredménye, hogy az általa gyártott cipők mindegyike rendelkezik úgynevezett antistressz tulajdonságokkal. Az egyik ilyen tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptaforma. A Rieker szandál formavilágának kialakításakor az ergonómiai szempontok elsődlegesek. A tökéletes kényelem biztosítását szolgálja a felsőrész anyagoknak a kiválasztása és kombinációja.

A speciális poliuretán anyagú talp szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot biztosít a lábbelinek. A mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől a talp anyaga. A gyártó lábbelijei pillekönnyűek. Rieker szandál számtalan fazonja vásárolható meg kedvező áron, sőt, akár 30% árleszállítással is a webáruházból. Válasszon komfortos lábbelit a meleg napokra!