Könnyebb a számlázás e-számla használatával

Miért dolgozna feleslegesen a számlakiállításokkal, ha ezt elvégzi Ön helyett egy hatékony működésű számlázó program? Az online elérésű rendszer a gyors és egyszerű számlázás lehetőségét kínálja Önnek.

 

Az előre felvihető, menthető adatok segítségével néhány kattintással elkészülő e-számla a modern vállalkozások számára nélkülözhetetlen megoldás. Használatával nem csak időt, hanem jelentős költséget is megtakaríthat, hiszen nincs szükség nyomtatásra, postázásra, az e-számlát egyszerű e-mail üzenetben is elküldheti partnereinek, könyvelőjének, akik az üzenetben található linkre kattintva azonnal letölthetik a e-számlát.

Ráadásul a papír kiiktatásával nem csak költségeit csökkentheti, hanem a környezet terhelését is, ami a jövő vállalkozásainak működésében egyre nagyobb hangsúlyt kap. A kiállított e-számlák időpecséttel és elektronikus aláírással ellátottak, megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak. Egy jó, felhő alapú online számlázó program bárhol, bármikor, biztonságosan használható, csak internetre és egy számítógépre, vagy tabletre van ehhez szükség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.